NBA

Διέλυσαν τους Κινέζους οι Ρόκετς

Οι Ρόκετς δεν έδειξαν καθόλου φιλόξενοί απέναντι στους Σανγκάη Σαρκς από την Κίνα και τους διέλυσαν με 144-82 στο Χιούστον.

Κανένα ίχνος ελέους δεν έδειξαν οι Ρόκετς και διέλυσαν με 144-82 τους Σανγκάη Σαρκς σε φιλικό που έγινε στο Χιούστον.

Ο Κρις Πολ είχε 11 πόντους και 12 ασίστ, ο Τζέιμς Χάρντεν πρόσθεσε 9 και 10 αντίστοιχα, ενώ την περισσότερη δουλειά στο σκοράρισμα έκαναν ο Τρέβορ Αρίζα (18π.) και ο Έρικ Γκόρντον (17π.).



Σε άλλα φιλικά, το Ορλάντο επικράτησε 112-89 των Μάβερικς με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ του Άαρον Γκόρντον. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν αγωνίστηκε για το Ντάλας.

Οι Νετς νίκησαν 107-88 τους Χιτ με 16 πόντους του Τζέρεμι Λιν. Για τους ηττημένους ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είχε 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Τάιλερ Τζόνσον πρόσθεσε 21 πόντους και ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε 12.

Τέλος, το δίδυμο Ντέμιαν Λίλαρντ (16π.) και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (15π.) έδρασε ξανά και οι Μπλέιζερς λύγισαν με 106-101 τους Ράπτορς που πήραν 21 πόντους από τον Κάιλ Λάουρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x