NBA

Έδωσε σόου ο Γουόρλντ Πις στη συνέντευξη Τύπου των Λέικερς

Μια επική συνέντευξη έδωσε ο Μέτα Γουόρλντ Πις στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου των Λος Άντζελες Λέικερς.

Η ιδιορρυθμία του Μέτα Γουόρλντ Πις (κατά κόσμον Ρον Αρτέστ), είναι λίγο πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό. Πολλές φορές αυτή μεταφράζεται με άσχημο τρόπο (αγκωνιές και γροθιές σε αντιπάλους παίκτες και οπαδούς), ενώ άλλες φορές κλέβει την παράσταση με τις καταπληκτικές δηλώσεις του.

Στην επίσημη παρουσίαση των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Γουόρλντ Πις, ο οποίος δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο και ψάχνει να βρει θέση στην ομάδα, μίλησε για τη νέα σεζόν και τι θα είναι αυτό που περιμένει τους φίλους των «λιμνανθρώπων».

Σε ερώτηση για το νέο αστέρι της ομάδας, Μπράντον Ίνγκραμ, ο Γουόρλντ Πις απάντησε: «Στην ηλικία αυτή, είναι πιο ικανός από ό,τι ήμουν εγώ. Δεν είχα τα προσόντα που έχει. Απλά μου άρεσε να δαγκώνω. Μου άρεσε να δαγκώνω, να γρατζουνάω και να κερδίζω το παιχνίδι. Συνήθως, κέρδιζα, με ένα κομμάτι κρέας να κρέμεται από το στόμα μου, μετά το τέλος του αγώνα».

Σχετικά με το αν του λείπουν τα παλιά χρόνια, ο Γουόρλντ Πις συνέχισε λέγοντας: «Ακόμα δαγκώνω. ΑΚΟΜΑ ΔΑΓΚΩΝΩ. Όταν είμαι στο παρκέ, μπορεί να τρέχω δίπλα από ένα λιοντάρι και αυτό να μου πει «Εντάξει, χαλάρωσε, χαλάρωσε!»».

Όσων αφορά την απόσυρση του Κόμπι Μπράιαντ, είπε ξεφυσώντας: «Είναι εδώ. Είναι ακόμα εδώ. Θα είναι για πάντα εδώ. Ο Black Mamba είναι ακόμα εδώ».

Τέλος, σχετικά με την συνύπαρξή του με τον προπονητή Λουκ Γουόλτον, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λιουκ είναι 4 μήνες νεαρότερος από εμένα. Είναι ωραίο να σε προπονεί κάποιος, με τον οποίο φοράγατε πάνα το ίδιο χρονικό διάστημα!»

Μετά από τέτοιες δηλώσεις, θα είναι αμαρτία να μη του δώσουν οι Λέικερς συμβόλαιο…

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x