NBA

Εκνευρίστηκε ο Σπόελστρα με ερώτηση για τον Γιόκιτς: «Απαίδευτο μάτι!»

Ο προπονητής του Μαϊάμι, Έρικ Σπόελστρα, εκνευρίστηκε σε ερώτηση που του έγινε για την αντιμετώπιση του Νίκολα Γιόκιτς.

Την αντίδραση του Έρικ Σπόελστρα προκάλεσε μια ερώτηση μετά τη νίκη των Χιτ στο Ντένβερ (108-111) στον δεύτερο τελικό του ΝΒΑ. Η Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN ρώτησε αν έπαιξε ρόλο στη νίκη της ομάδας του το γεγονός ότι ο Νίκολα Γιόκιτς μετατράπηκε περισσότερο σε σκόρερ παρά σε δημιουργό, σε σχέση με το πρώτο ματς όπου οι Νάγκετς κέρδισαν.

«Αυτό είναι γελοίο. Ένα απαίδευτο μάτι θα έβλεπε και θα έλεγε κάτι τέτοιο. Μιλάμε για έναν απίστευτο παίκτη. Εδώ και δύο σεζόν είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Δεν μπορείς να λες ‘α, θα τον κάνουμε σκόρερ’. Έτσι είναι ο τρόπος που παίζουν. Ο Γιόκιτς έχει τον απόλυτο σεβασμό μας», τόνισε ο Σπόελστρα δείχνοντας αρκετά εκνευρισμένος.

Νωρίτερα, ο «Σπο» έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την προσπάθεια και τον χαρακτήρα τους. «Οι παίκτες μου λατρεύουν να παλεύουν. Τους αρέσει πολύ να βάζουν τον εαυτό τους στη μάχη σε εκείνες τις ώρες της αλήθειας. Ευτυχώς μπορέσαμε να βγάλουμε κάποιες κρίσιμες άμυνες στο τέλος και ταυτόχρονα πολλοί παίκτες συνέβαλαν στο σκοράρισμα, κάτι που θα χρειαστούμε σε μια ομάδα σαν κι αυτή», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x