NBA

Εμπίντ: «Ασέβεια για μας αυτό που γίνεται με Σίμονς»

Ο Τζοέλ Εμπίντ εξέφρασε τη δυσφορία του για την αποχή του Μπεν Σίμονς από την προετοιμασία των Σίξερς.

«Απασφάλισε» ο Τζοέλ Εμπίντ. Με τον Μπεν Σίμονς να απέχει από τις προπονήσεις των Σίξερς και να λέει πως η συνεργασία του με την ομάδα της Φιλαδέλφεια έκλεισε τον κύκλο της απαιτώντας ανταλλαγή, ο Καμερουνέζος σέντερ δεν άντεξε και… ξεσπάθωσε.

«Η κατάσταση αυτή είναι απογοητευτική στα όρια της ασέβειας για όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ και παλεύουν. Σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα με τον Μπεν, αναμφίβολα. Ελπίζουμε ακόμη να αλλάξει γνώμη, αλλά το χρωστάω σε αυτά τα παιδιά να ανησυχώ για ό,τι έχουμε ήδη στην ομάδα», τόνισε.

Απαντώντας, δε, στους ισχυρισμούς του Σίμονς πως η ομάδα πάντα χτιζόταν γύρω από το Εμπίντ, ο τελευταίος είπε: «Πιστεύω πως ο Μπεν είχε πάντα όλες τις συνθήκες που ήθελε. Οι ομάδες μας χτίζονταν γύρω από τις δικές του ανάγκες περισσότερο, είτε αυτό πρόκειται για την παρουσία σουτέρ ή ψηλούς που έβγαιναν και στην περιφέρεια».

Ο Αυστραλός γκαρντ έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και 147 εκατ. δολάρια. Βάσει συμβολαίου, θα χάνει 227.000 δολάρια για κάθε φιλικό ή επίσημο ματς που θα χάνει από το πρώτο ως το εικοστό ματς της regular season. Από το 21ο ματς ως το τέλος της σεζόν, η «λυπητερή» αυξάνεται στις 300.000.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x