Η κατά τ’ άλλα δεδομένη επιστροφή των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στην post season του NBA δεν είναι πια τόσο δεδομένη.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ στον μηνίσκο έφερε πολύ μεγάλη αγωνιστική κρίση στους «λύκους» και ξαφνικά έχουν βρεθεί στην 8η θέση (τελευταία που οδηγεί στα play-off), σε ισοβαθμία μάλιστα με τους 9ους Ντένβερ Νάγκετς, που παλεύουν επίσης να μπουν στην προνομιούχο οχτάδα.
Για αυτό το λόγο η επιστροφή του ηγέτη της ομάδας, Τζίμι Μπάτλερ, έρχεται νωρίτερα του αναμενομένου, προκειμένου να βοηθήσει κι αυτός από την πλευρά του ώστε να φτάσει η ομάδα του σε τρεις νίκες στους τρεις αγώνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η regular season των Τίμπεργουλβς.
Τα ματς που απομένουν είναι κόντρα σε Λος Άντζελες Λέικερς, Μέμφις Γκρίζλις και με τους Νάγκετς, αναμέτρηση που αναμένεται να αποδειχθεί τελικός για την είσοδο μίας εκ των δύο ομάδων στα play-off.
Jimmy Butler is returning to the Timberwolves' lineup tonight in Los Angeles, league sources say. @NYTSports latest is here: https://t.co/DInRawapG8
— Marc Stein (@TheSteinLine) April 6, 2018
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






