NBA

Έτοιμος να σπάσει το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Τσάμπερλεϊν ο Γκίλτζους-Αλεξάντερ

Ο Σέι Γκίλτζους-Αλεξάντερ βρίσκεται μια ανάσα από το να σημειώσει ένα σπουδαίο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Μια ακόμη μεγαλειώδη εμφάνιση έκανε ο Σέι Γκίλτζους-Αλεξάντερ τα ξημερώματα οδηγώντας τους Θάντερ στη νίκη 122-95 επί των Μπλέιζερς.

Ο Καναδός γκαρντ είχε 37 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, με την ομάδα του να έχει πλέον 17 νίκες σε 18 ματς και να είναι πρώτη σε όλο το ΝΒΑ.

Παράλληλα, ο SGA έφτασε τα 90 σερί παιχνίδια με τουλάχιστον 20 πόντους και απέχει μόλις δύο από το να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ, που ανήκει στον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν (που αγωνιζόταν από το 1952 μέχρι το 1973) με 92.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x