NBA

Φοξ: «Δουλευταράς ο Βεζένκοφ - Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες»

Τη βεβαιότητα ότι ο Σάσα Βεζένκοφ, όχι απλά θα προσαρμοστεί γρήγορα στους Κινγκς, αλλά θα προσφέρει πολλά την προσεχή σεζόν, εξέφρασε ο Ντ’ Άαρον Φοξ.

Ενθουσιασμένος που θα έχει συμπαίκτη τον Σάσα Βεζένκοφ εμφανίστηκε ο Ντ’ Άαρον Φοξ.

Μιλώντας στο «Deuce & Mo: A Sacramento Kings & NBA pod», ο ηγέτης των Κινγκς δήλωσε βέβαιος ότι ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού θα δέσει αμέσως με την ομάδα.

«Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση. Είναι δουλευταράς. Είναι σαν τους παίκτες που είχαμε ήδη στην ομάδα. Έξυπνους παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπάσκετ. Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει να παίζει μπάσκετ. Αυτό θέλουμε και αυτό χρειαζόμαστε ως ομάδα. Προσθέσαμε ένα ακόμα όπλο. Θα ανοίγει περισσότερο το παρκέ. Ξέρουμε ότι αμυντικά θα πρέπει να είμαστε καλύτερη ως ομάδα. Το ξέρει κι εκείνος.

Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Δεν μπορεί όλοι είναι απίστευτοι αμυντικοί, αλλά αν είσαι έξυπνος, η ομάδα συνολικά θα είναι καλή στην άμυνα.

Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x