NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα του Γιανγκ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν το βάζει κάτω παρά το... 0-1 των Χοκς στο Μιλγουόκι.

Απογοητευμένος, αλλά και πεισμωμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς από τους Χοκς στον πρώτο τελικό της Ανατολής (113-116). Ο Greek Freak τόνισε πως θα χρειαστεί βελτίωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Κρις Μίντλετον που αστόχησε στο τρίποντο για την παράταση και είχε μια κακή βραδιά.

«Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ, να τον δυσκολέψουμε. Είναι σπουδαίος παίκτης, έχει συνεχώς την μπάλα στα χέρια του. Ξέρουμε ότι είναι εκεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο ριμπάουντ, μας πήραν δύο-τρία επιθετικά, το ένα ήταν του Καπέλα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να βελτιώσουμε», τόνισε.

Όσο για την αστοχία του συμπαίκτη του; «Ο Μίντλετον είχε καλό σουτ, δεν το έβαλε, όμως από πλευράς εκτέλεσης, ήταν σπουδαίο play. Έχει βάλει τέτοια σουτ, πρέπει να ζήσουμε και στα εύστοχα και στα άστοχα. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στη σειρά, πιστεύουμε σε εκείνον».

Δίνοντας, δε, το σύνθημα για τη συνέχεια της σειράς, είπε: «Θα προσαρμοστούμε, δεν πρέπει να τους αφήνουμε εύκολα σουτ. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να πετύχουμε. Θα επιστρέψουμε για το Game 2, για να κερδίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε σκληροί, όλα είναι θέμα προσπάθειας. Δεν θέλεις να χάνεις και να βρίσκεσαι πίσω, ποτέ δεν είναι εύκολο, πρέπει απλά να παλεύεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Δεν έχει σημασία αν χάνεις 2-0, μπορείς να επιστρέψεις. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Η Ατλάντα έκανε καλή δουλειά στην εκτέλεση, πήγε στις βολές, είχαμε κι εμείς καλά σουτ που απλώς δεν μπήκαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x