NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν απογοητεύομαι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταθέτει τα όπλα μετά τη δεύτερη ήττα των Μπακς από τους Νετς.

Οι Μπακς διασύρθηκαν από τους Νετς (125-86) και βρίσκονται πίσω με 2-0 στα ημιτελικά της Ανατολής, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν απογοητεύεται.

«Δεν ενθουσιάζομαι, ούτε απογοητεύομαι. Μετά το 4-0 επί του Μαϊάμι δεν ενθουσιάστηκα και τώρα που είμαστε στο 0-2 δεν απογοητεύομαι. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, θα έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στους συμπαίκτες μου, θα συνεχίσω να πιστεύω στην ομάδα μου, στις συνήθειες που χτίσαμε έναν χρόνο και ελπίζουμε στο τρίτο ματς να πάρουμε μια νίκη», τόνισε ο Greek Freak και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αναζητώντας τη νίκη. Δεν θέλω να ακούω ότι πρέπει να κερδίσουμε δύο ματς στην έδρα ματς. Πρέπει να κερδίσουμε ένα ματς στοπ Μιλγουόκι, το πρώτο. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτή τη νίκη και μετά να κάνουμε το ίδιο και στο Game 4. Όμως αυτή τη στιγμή αφοσιωνόμαστε στο Game 3».

Όσο για το τι χρειάζεται να κάνουν οι Μπακς αγωνιστικά; «Προσπάθησα να βρεθώ στα σημεία μου, να εκτελέσω σουτ που δουλεύω. Πρέπει να γίνω πιο επιθετικός στη συνέχεια, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να σταματήσουμε τον Ντουράντ. Όχι να τον σταματήσουμε, να τον δυσκολέψουμε με περισσότερα κορμιά. Στο ένας εναντίον ενός νιώθει άνετα, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, το έχω ξαναπεί, είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, εμείς απλώς πρέπει να προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x