NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλείνει το μάτι: «Έκλεψα ένα τριπλ-νταμπλ»

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το… τρικ που του χάρισε τριπλ-νταμπλ απέναντι στους Γουίζαρντς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιβεβαίωσε πως αστόχησε επίτηδες στην τελευταία επίθεση των Μπακς απέναντι στους Γουίζαρντς για να πάρει ο ίδιος το ριμπάουντ και να κάνει το τέταρτο φετινό του τριπλ-νταμπλ.

«Σκέφτηκα αρχικά να σκοράρω, αλλά σε τέτοιες καταστάσεις (σ.σ. όταν το παιχνίδι έχει κριθεί) είναι καλύτερο απλώς να κρατάς την μπάλα. Προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι έξυπνα και μάλλον έκλεψα ένα τριπλ-νταμπλ», είπε μετά τον αγώνα κλείνοντας το μάτι στους ρεπόρτερ ο Greek Freak.



Όσο για την αντίδραση της ομάδας του μετά τη χθεσινή ήττα από τους Σίξερς, τόνισε: «Είμαστε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας. Ήρθαμε εδώ στις 2 τα ξημερώματα, ήμασταν κουρασμένοι από το δύσκολο ματς με τους Σίξερς, αλλά παίξαμε δυνατά και κερδίσαμε. Κάναμε τη δουλειά μας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Δυνατά και ενωμένοι».

Τέλος, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Γκόραν Ντράγκιτς. «Είναι φανταστική κίνηση. Ο Γκόραν είναι 15 χρόνια στο ΝΒΑ, πάντα σε ομάδες που κερδίζουν. Είναι σκληρός παίκτης, ξέρει να δημιουργεί φάσεις για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μαζί. Είναι ωραίος τύπος, τον γνωρίζω εδώ και αρκετό καιρό, τον έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές και χαίρομαι που θα είναι συμπαίκτης μου και όχι αντίπαλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x