NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ήταν μόνο μια νίκη»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πανηγυρίζει για το 1-0 των Μπακς επί των Χιτ.

Απόλυτα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χιτ στην πρεμιέρα των playoffs (109-107 στην παράταση).

«Ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί χρειαζόμαστε άλλες τρεις νίκες για να προκριθούμε. Πρέπει να δούμε τι κάναμε καλά για να μπορέσουμε να το βελτιώσουμε στον δεύτερο αγώνα», τόνισε.

Για το νικητήριο καλάθι του Κρις Μίντλετον είπε: «Βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, αυτό ξέρει να κάνει. Όταν έχεις έναν παίκτη όπως ο Κρις με την μπάλα, ξέρει τι μπορεί να κάνει. Πήγαμε για το ριμπάουντ αλλά δεν χρειάστηκε».

Αναφορικά με τη δική του εμφάνιση και τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι στην τέταρτη περίοδο ανέφερε: «Προσπάθησα να είμαι επιθετικός σε όλο τον αγώνα, αυτό θέλω να κάνω στην σειρά, αν είμαι εύστοχος ή άστοχος. Σε κάποιες μέρες θα είσαι εύστοχος, άλλες όχι. Αλλά πρέπει να συνεχίζεις. Νιώθω καλά με τον αγκώνα μου».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το σφύριγμα της παράβασης των 10 δευτερολέπτων στις βολές του, τόνισε: «Δεν θυμάμαι αν μου έκαναν παρατήρηση, αλλά εγώ θα συνεχίσω να κάνω την ρουτίνα μου, αν είναι 10 δευτερόλεπτα θα προσπαθήσω να ζήσω με αυτό».

Τέλος, για την παρουσία των 9.000 φιλάθλων στο Fiserv Forum είπε: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ακόμα και στο 50% της χωρητικότητας. Μας βοήθησαν πολύ και περιμένω να γεμίσει σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x