NBA

Μπουγέλωσαν τον Γιάννη οι συμπαίκτες του στους Μπακς μετά τους 50 πόντους του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπουγελώθηκε από τους συμπαίκτες του μετά τη νίκη επί των Πέλικανς.

Αφού ήταν on fire με 50 πόντους, οι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέλαβαν να τον... σβήσουν μετά τη νίκη επί των Πέλικανς. Ο σούπερ σταρ των Μπακς δέχτηκε το μπουγέλο των υπολοίπων πριν κάνει δηλώσεις on camera.

«Αν δεν με μπουγέλωναν δεν θα πήγαιναν στα αποδυτήρια, οπότε έπρεπε να πάω προς το μέρος τους για να με κάνουν... λούτσα», είπε χαμογελώντας ο Greek Freak μετά την τέταρτη σερί νίκη του Μιλγουόκι.

«Επέστρεψαν κάποια παιδιά. Μας λείπει ο Πόρτις, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να φτιάξουν φάσεις και να παίξουν άμυνα όπως ο Μίντλετον, ο Μπότσαμπ, ο Ίνγκλς, ο Κάρτερ, ο Κόνατον, ο Άλεν, δεν χρειάζεται πλέον να τα κάνω όλα εγώ και ο Χόλιντεϊ. Είναι δύσκολο να χάσεις διαφορές όταν έχεις όλα τα παιδιά μαζί. Στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε αρκετούς δημιουργούς. Πλέον όμως έχουμε είμαστε σε καλό σημείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χάσουμε διαφορές, αλλά είμαστε σε καλό σημείο», πρόσθεσε.

Για τη δική του φοβερή εμφάνιση είπε: «Απλώς συνεχίζω να δουλεύω στο παιχνίδι μου. Να βρω τον ρυθμό μου. Περνούσα κάποια πράγματα και δεν είχα ρυθμό. Πλέον όμως όλοι είμαστε υγιείς, η μπάλα κυκλοφορεί, περνάμε καλά και έχουμε σπουδαία ενέργεια. Απλώς προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πότε θα έχω καλή βραδιά. Κάποιες φορές είμαι καλός στο ζέσταμα και παίζω σαν σκ@%@ και άλλες δεν νιώθω τόσο καλά, αισθάνομαι πρησμένο το γόνατο μου και παίζω καλά. Μέσα στο παιχνίδι όμως ξέρω πότε θα είμαι επιθετικός. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, αλλά ξέρω ότι θα είμαι επιθετικός. Απλώς θέλω να βελτιωθώ. Δεν είμαι ακόμα εκεί που θέλω. Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλά βήματα και δοκιμάσω κάποια πράγματα κάθε μέρα για να βελτιωθώ. Κάθε μέρα που ξυπνάω είναι ευκαιρία να βελτιωθώ και προσπαθώ να τα δώσω όλα για την ομάδα μου».

Τέλος, ερωτηθείς αν-όπως έκανε μετά το πρωτάθλημα όπου γιόρτασε την 50άρα με 50 φτερούγες κοτόπουλου-θα κάνει κάτι ανάλογο με φαγητό ή γλυκά, απάντησε: «Όχι αυτή τη φορά. Φυλάω τα γλυκά για να τα φάω με τα παιδιά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x