NBA

Γιάννης: «Πριν το ματς είπα στον Χόλιντεϊ ότι θα βάλει 50 πόντους»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως προέβλεψε τους 50 πόντους που θα βάλει ο Χόλιντεϊ απέναντι στους Πέισερς, ενώ έκανε και μία ακόμη εικασία για το τέλος της χρονιάς.

Μία φοβερή εμφάνιση έκαναν οι Μιλγουόκι Μπακς, που «πάτησαν» με σκορ 149-136 τους Ιντιάνα Πέισερς, χάρη στο τριπλ νταμπλ του Γιάννη αλλά και το ρεκόρ καριέρας (51π.) του Τζρού Χόλιντεϊ.

Παρόλο που ο Χόλιντεϊ δεν... φημίζεται για το τρομερό σκοράρισμά του, ο Γιάννης ανέφερε πως πριν από το ματς είχε προβλέψει το γεγονός πως ο γκαρντ των Μπακς θα βάλει 50άρα, ενώ έκανε και μία νέα... πρόβλεψη όσον αφορά την πορεία της ομάδας του Μιλγουόκι.

«Είναι τρελό. Πριν από το παιχνίδι, όταν έκανα τις διατάσεις μου, είπα στον Τζρου ότι θα βάλει 50 πόντους. Δεν είναι εύκολο αυτό, σε όλη την καριέρα μου το έχω πετύχει 6 φορές. Το λέω τώρα λοιπόν, θα πάμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα πάμε να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Αυτή είναι υπόσχεση στους εαυτούς μας και στην ομάδα, για τη σκληρή δουλειά που έχουμε ρίξει όλη τη χρονιά. Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα. Το λέω δημόσια, γιατί φαίνεται πως πιάνει. Για τον Τζρου έπιασε, έβαλε 50 πόντους», ανέφερε συγκεκριμένα ο Έλληνας σταρ, κάνοντας την... «μαντεψιά» του για το τέλος της χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x