NBA

Γιόκιτς: «Αρκετά με τη συζήτηση για τον MVP, θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Νίκολα Γιόκιτς κλήθηκε να σχολιάσει το αν θεωρεί πως θα κερδίσει το βραβείο του MVP, τονίζοντας πως έχει κουραστεί με αυτή τη συζήτηση γύρω από το ποιος θα αναδειχθεί πολυτιμότερος.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται (και) φέτος για το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ.

Η κουβέντα μοιάζει συνήθως να περιλαμβάνει τρία ονόματα, αυτά του Νίκολα Γιόκιτς, του Τζοέλ Εμπίντ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Σέρβος ειδικά, έχει πρώτους τους Νάγκετς μετρώντας καταπληκτικά νούμερα, με αποτέλεσμα να μοιάζει ισχυρό φαβορί για το βραβείο.

Ο ίδιος ο «Joker», πάντως, δήλωσε πως έχει κουραστεί να ακούει για το MVP, τονίζοντας πως οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι δίκαιο, ενώ μίλησε και για τις ελπίδες των Νάγκετς να φτάσουν φέτος σε κάποια διάκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος::

Για το αν πιστεύει ότι θα βγει MVP: «Αρκετά με αυτό, δεν μπορώ, πραγματικά. Τρίτη σερί χρονιά... Δεν το σκέφτομαι πραγματικά.. Παίζω ένα παιχνίδι τη φορά και αυτό είναι όλο. Αν πρόκειται να γίνει, θα γίνει. Όποιος κερδίσει το βραβείο, θα αξίζει να κερδίσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο»

Για τις ελπίδες των Νάγκετς στα πλέι οφ: «Δεν ξέρω, προσδοκώ να περάσουμε τον πρώτο γύρο και μετά θα δούμε. Και ο πρώτος γύρος δεν είναι σίγουρος, δεν ξέρω καν ποιον θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή. Αν είναι το Γκόλντεν Στέιτ ή η Μινεσότα, είτε είναι οι Λέικερς, η Οκλαχόμα ή η Γιούτα, δεν ξέρω πραγματικά, αλλά νομίζω ότι όταν δούμε το ρεκόρ μαζί τους φέτος, δεν είναι πολύ καλό, οπότε... θα δούμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x