NBA

Ποιες διακοπές; Πήγε… ιππόδρομο ο Γιόκιτς

Ο Νίκολα Γιόκιτς παρακολούθησε χθες ιπποδρομίες στην πατρίδα του, Σερβία.

Την ώρα που οι περισσότεροι ΝΒΑερ απολαμβάνουν τα πλούτη τους και τις διακοπές τους σε εξωτικούς προορισμούς, ο Νίκολα Γιόκιτς δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο διαφορετικός είναι από τους υπόλοιπους. Ο σέντερ των Νάγκετς βρίσκεται στην πατρίδα του, Σερβία και χθες παρακολούθησε δια ζώσης ιπποδρομίες.

Ο «Τζόκερ» έχει λατρεία για τα άλογα, διαθέτει δικό του στάβλο, συμμετέχει σε αγώνες όποτε του το επιτρέπει το πρόγραμμά του και έχει δηλώσει στο παρελθόν πως εκεί βλέπει το μέλλον του μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του στο μπάσκετ. «Το όνειρό μου είναι να γυρίσω στη Σερβία μετά το τέλος της καριέρας μου και να γίνω εκπαιδευτής αλόγων. Δυστυχώς, η χώρα μου είναι η χειρότερη στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν μόνο 150 άλογα που μπορούν να συμμετέχουν σε κούρσες. Είναι δύσκολο να συμμετάσχεις σε αγώνες μακριά από τη Σερβία, όμως το απολαμβάνω», είχε δηλώσει παλαιότερα.

Ο Γιόκιτς εμφανίστηκε όχι σαν… σταρ, αλλά με ένα απλό λευκό φανελάκι και καπέλο στις ιπποδρομίες και φυσικά η παρουσία του κέντρισε τα βλέμματα, με αρκετούς fans να σπεύδουν για ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία.

Γιόκιτς: Πήγε στον ιππόδρομο

Γιόκιτς: Πήγε στον ιππόδρομο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x