NBA

Γκάρι Πέιτον ΙΙ: «Είχα κάνει αίτηση για να κόβω βίντεο στους Γουόριορς και τώρα... να' μαι»

Ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ από το... πουθενά βρέθηκε στους Γουόριορς.

Ένας από τους αφανείς ήρωες της πορείας των Γουόριορς είναι ο Γκάρι Πέιτον ΙΙ. Ο γιος του θρύλου των Σόνικς, που έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο, έχει εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο ρολίστα για τον Στιβ Κερ. Κι όμως, στην αρχή της σεζόν είχε κάνει αίτηση για να δουλέψει στο σταφ της ομάδας κόβοντας βίντεο!

«Eίχα παίξει πέρσι σε δέκα ματς και γνώριζα πως οι πιθανότητες να κερδίσω θέση στην ομάδα ήταν ελάχιστες. Είχαν μια θέση ανοιχτή για το σταφ και ζητούσαν κάποιον να κόβει τα βίντεο και προσπάθησα να την πάρω. Ήθελα να είμαι κοντά στην ομάδα, μήπως και παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία για ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. Έμεινα και λίγο μετά μου είπαν πως θα είναι ο 15ος παίκτης του ρόστερ. Όλα πήγαν καλά», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ.

Σταδιακά ο ρόλος του στην ομάδα του Στιβ Κερ μεγάλωσε. Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 7,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα σε 17,6 λεπτά ανά αγώνα, ενώ στα playoffs, παρά τον τραυματισμό του στον πρώτο γύρο απέναντι στους Γκρίζλις, μετρά 6,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 0,8 κλεψίματα σε 17 λεπτά. Μάλιστα στον δεύτερο τελικό με τους Σέλτικς έπαιξε για 25 λεπτά έχοντας 7 πόντους (με απόλυτη ευστοχία), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και εξαιρετική δουλειά στην άμυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x