NBA

Γκαρνέτ για Ντέιβις: «Πρέπει να κυνηγάς να είσαι ο MVP»

O Κέβιν Γκαρνέτ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Άντονι Ντέιβις, τονίζοντάς του πως αποκλειστικός στόχος του την επόμενη χρονιά είναι να αναδειχθεί ως ο MVP του NBA.

Ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές της γενιάς του, με πάρα πολλές διακρίσεις στη καριέρα του και διάσημος για το trash talking. Ο λόγος για τον Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος τα ''έβαλε'' με τον Άντονι Ντέιβις σχετικά με την αποχή του Αμερικανού σταρ από το μπάσκετ, ενώ επισήμανε πως ο μοναδικός στόχος του την ερχόμενη σεζόν θα πρέπει να είναι η ανάδειξη του σε MVP.

«Πρέπει να είναι σε τρομερή κατάσταση όταν επιστρέψει. Μιλάω σε εσένα. Πήγαινε κάπου και εξαφανίσου. Πήγαινε κάπου στην Χαβάη αλλά όταν επιστρέψεις για την προετοιμασία πρέπει να είσαι στην καλύτερη φυσική και σωματική κατάσταση από όλους. Εκεί πρέπει να εστιάσεις. Πρέπει να στοχεύσεις στο βραβείο του MVP. Είμαι από τους καλύτερους και αυτό πιστεύω και αυτή είναι η συμβουλή μου».

Ο Γκαρνέτ κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του το 2008 με τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ για τουλάχιστον μία δεκαετία ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του NBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x