NBA

Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: «Ο Κόμπι ήταν σαν τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά σε στεροειδή»

Ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ εξέφρασε την γνώμη του για το ατελείωτο «GOAT debate».

Αμφιλεγόμενη… το λιγότερο η άποψη του Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Ο Καναδός γκαρντ σε συνέντευξη που έδωσε όσο ήταν στο camp του το «Shai Hoops» ανέφερε πως ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ανώτερος παίκτης από τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν σαν τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά σε στεροειδή. Ο Κόμπι είχε 5 πρωταθλήματα, ήταν πολύ ανταγωνιστικός και γενικά ανώτερος παικτικά από τον Μάικ. Όσον αφορά την δική μου άποψη στην κορυφή είναι ο Κόμπι, μετά ο ΛεΜπρόν και μετά ο Τζόρνταν. Όλοι είναι φοβεροί, και σε όλους αξίζει ο τίτλος του «GOAT» αλλά για εμένα ο Κόμπι έχει το πλεονέκτημα», τόνισε ο αστέρας των Θάντερ.

To γεγονός ότι ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έχει τον «Black Mamba» στο νούμερο ένα της λίστας του είναι κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα. Αφού η πλειοψηφία έχει είτε τον Τζέιμς είτε τον Τζόρνταν. Ωστόσο, ο Μπράιαντ βάσει αριθμών, πρωταθλημάτων και ατομικών κατορθωμάτων μπορεί να θεωρηθεί άνετα στους καλύτερους όλων των εποχών.

Τέλος, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ την φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της νεαρής καριέρας του. Στα 17 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την φανέλα των «κεραυνών» μετράει 31,1 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 6 ασίστ με 51% στα σουτ εντός πεδιάς (!) και 38% πίσω από τη γραμμή των 7.25.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x