NBA

Απίθανο ξέσπασμα Γκομπέρ: «Είναι μ@....ιες, το ΝΒΑ βοηθά συγκεκριμένες ομάδες!»

Ο 30χρονος σέντερ των Τίμπεργουλβς, Ρούντι Γκομπέρ, ξέσπασε κατά του ΝΒΑ, μετά την χθεσινή ήττα της ομάδας του από τους Φοίνιξ Σανς.

Τη δική τους μάχη για την είσοδο στα playoffs του ΝΒΑ δίνουν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τους «λύκους» να βρίσκονται αυτή την στιγμή στην έβδομη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 39-38 και στη μία νίκη διαφορά από τους έκτους Γουόριορς και την απευθείας είσοδο στα playoffs.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/03), οι Τίμπεργουλβς γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα με σκορ 107-100 από τους Φοίνιξ Σανς, βλέποντας έτσι να διακόπτεται ένα σερί τεσσάρων νικών που διατηρούν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρούντι Γκομπέρ, εμφανώς εκνευρισμένος, άσκησε δριμεία κριτική στον οργανισμό του ΝΒΑ, κατηγορώντας τον ανοικτά πως «σπρώχνει» συγκεκριμένες ομάδες, όπως για παράδειγμα τους Σανς, τους Γουόριορς και τους Κινγκς!

Όπως είναι φυσιολογικό, το ΝΒΑ αναμένεται να τιμωρήσει τον Γάλλο σέντερ και μάλιστα με μεγάλη ποινή, καθώς έχει αποδείξει στο παρελθόν πως αυτά τα... ζητήματα δεν τα αφήνει έτσι να «πέσουν κάτω».

«Είναι μ@....ιες, είναι μ@....ιες, δεν είναι δίκαιο. Είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα τα τελευταία δέκα χρόνια και προσπαθώ να δίνω πάντα το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι δεν προσπαθούν να βοηθήσουν τους Σανς να κερδίσουν (σσ. αναφέρεται στο χθεσινό ματς).

Μου είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι δεν προσπάθησαν να βοηθήσουν τους Γουόριορς να κερδίσουν το άλλο βράδυ ή τους Κιγνκς ένα άλλο βράδυ. Είναι τόσο προφανές. Ως μπασκετμπολίστας που είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα τόσο καιρό, είναι ασέβεια»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x