NBA

«Μονομαχία» ανάμεσα σε Λέικερς και Χιτ για Γκρίφιν

Στο στόχαστρο των Μαϊάμι Χιτ και των Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκεται ο έμπειρος Μπλέικ Γκρίφιν, με τους δύο οργανισμούς να αναμένεται να «μονομαχήσουν» ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Αποχωρεί ύστερα από δύο χρόνια από τους Μπρούκλιν Νετς ο Μπλέικ Γκρίφιν, προκειμένου να συνεχίσει την αναζήτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος. Βασικοί υποψήφιοι λογίζονται οι Μαϊάμι Χιτ και οι Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς αναζητούν παίκτες με εμπειρία για να στελεχώσουν το ρόστερ τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κατάφερε να κερδίσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του στο Μπρούκλιν και βλέποντας το οικοδόμημα να πέφτει σταδιακά, αποφάσισε να δοκιμάσει διαφορετικές επιλογές.

Πλέον, όντας ένας εξαιρετικός ρολίστας για έναν οργανισμό που διεκδικεί το πρωτάθλημα, ο άλλοτε σταρ των Κλίπερς δεν αγωνίζεται για την στατιστική και για τα «παχυλά» συμβόλαια, αλλά για να γεμίσει το βιογραφικό του με ομαδικές κατακτήσεις και δυνατές πορείες στην post season Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 56 ματς, έχοντας μέσους όρους 6,4 πόντους και 4,1 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x