NBA

Γκριν για την τεχνική ποινή που δέχθηκε απέναντι στην Μινεσότα: «Έχει καταντήσει κουραστικό»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την τεχνική ποινή που δέχθηκε εχθές το βράδυ με αντίπαλο τους «λύκους».

Εκνευρισμένος ακόμα και μετά την εύκολη νίκη απέναντι στους Τίμπεργουλβς (137-114) ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν, αφού δέχθηκε την έβδομη τεχνική του ποινή για την σεζόν, διότι σύμφωνα με τους διαιτητές πατούσε την τελική γραμμή καθώς πανηγύριζε ένα καλάθι του Τζόρνταν Πουλ.

«Έχει καταντήσει κουραστικό, έχω δεχθεί εφτά τεχνικές ποινές φέτος από τις οποίες οι τέσσερις είναι το λιγότερο αστείες». Μετά το παιχνίδι πήγα να ρωτήσω τους διαιτητές, και μου είπαν ότι πατούσα την τελική γραμμή ενώ εγώ νόμιζα πως ήμουν στην γωνία. Δεν ξέρω πραγματικά» , δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γκριν.

Λίγο αργότερα, δέχθηκε και ο Στεφ Κάρι μια τεχνική ποινή για συμπαράσταση προς τον φίλο του και συμπαίκτη. «Εκτιμώ πολύ την κίνηση του Στεφ, οι πανηγυρισμοί μου δεν επηρέασαν την φάση και κανένας δεν ήταν κοντά μου, θεωρώ πως ήταν μια λάθος απόφαση από τους διαιτητές», τόνισε ο πολύπειρος φόργουορντ-σέντερ.

Υπενθυμίζεται, πως αν ο Γκριν πάρει 16 τεχνικές ποινές (πράγμα που είναι πολύ πιθανό) τότε θα τιμωρηθεί από το ΝΒΑ με αποβολή ενός παιχνιδιού.





Eπιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x