NBA

Γκριν: «Θα ψήφιζα τον Μάρτιν για MVP των τελικών της Ανατολής – Θα συμφωνούσε και ο Μπάτλερ»

Μέσω του δικού του podcast, ο Ντρέιμοντ Γκριν δήλωσε πως ο Κέιλεμπ Μάρτιν άξιζε το ίδιο και… λίγο περισσότερο το βραβείο του MVP των τελικών της Ανατολής από τον Τζίμι Μπάτλερ.

«Ψήφισε» Κέιλεμπ Μάρτιν για MVP των τελικών της Ανατολής ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Ο πολύπειρος παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχει δημιουργήσει το δικό του podcast και μεταξύ άλλων, αναλύει τις αναμετρήσεις των play-offs του NBA.

Έτσι, ανέφερε πως το βραβείο MVP των τελικών της Ανατολής έπρεπε να πάρει ο Κέιλεμπ Μάρτιν των Χιτ και όχι ο Τζίμι Μπάτλερ, μιας και ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι θα έχει και άλλες ευκαιρίες.

«Προσωπικά αν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον θα διάλεγα τον Κέιλεμπ Μάρτιν. Ήταν συνεπής, πολύ καλός ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν εκείνος που 'κουβάλησε' την ομάδα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να πάρουν μέρος σε τρεις τελικούς Περιφέρειας τα τέσσερα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο Ντρέιμοντ Γκριν και συνέχισε:

Οπότε η σκέψη που κάνω είναι η εξής: Ο Τζίμι θα έχει και πάλι την ευκαιρία του να πάρει το βραβείο του MVP. Ο Κέιλεμπ Μάρτιν πιθανότατα όχι. Και στην τελική το άξιζε. Δεν λέω ότι δεν το άξιζε ο Μπάτλερ, αλλά έπρεπε και ο Μάρτιν να ήταν στην κουβέντα. Και στην τελική ξέρετε κάτι; Και ο Τζίμι θα συμφωνούσε. και εκείνος θα έλεγε να το πάρει ο Κέιλεμπ
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ των «πολεμιστών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x