NBA

Γκριν: «Θέλω να παίξουμε με το Σακραμέντο στον πρώτο γύρο των playoffs»

O Nτρέιμοντ Γκριν εξήγησε πως προτιμά οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να διασταυρωθούν με τους Σακραμέντο Κινγκς στον πρώτο γύρο των playoffs, αναλύοντας την επιλογή του αυτή.

Με τα playoffs του ΝΒΑ να πλησιάζουν (15 Απριλίου η έναρξη), σιγά σιγά αρχίζουν να σχηματίζονται οι διασταυρώσεις στον πρώτο γύρο.

Συνήθως, οι παίκτες και οι ομάδες αρνούνται να εκδηλώσουν προτίμηση, ωστόσο ο Ντρέιμοντ Γκριν... ανέκαθεν δεν ήταν σαν τους υπόλοιπους. Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Γουόριορς τόνισε πως προτιμάει η ομάδα του να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τους Σακραμέντο Κινγκς, εξηγώντας με πολύ εύστοχο τρόπο την επιλογή του αυτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τετράκις πρωταθλητής ΝΒΑ:

«Αν σκεφτείς τον δρόμο μας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι, ξεκίνησε με το Ντένβερ, το οποίο είναι μια πτήση δύο ωρών. Από εκεί, πήγαμε στο Μέμφις, το οποίο είναι μια πτήση τεσσεράμισι, πέντε ωρών. Το γεγονός ότι οι Μέμφις Γκρίζλις είναι στη Δυτική Περιφέρεια... Προφανώς, ήρθαν από το Βανκούβερ, και ήταν πολύ λογικό στο Βανκούβερ. Γεωγραφικά, το Μέμφις είναι ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας.

Το μόνο μέρος που μπορούμε να πετάξουμε και να φτάσουμε σε 45 λεπτά στη Δυτική περιφέρεια είναι το Σακραμέντο. Επιστρέφοντας σε αυτό που έλεγα, ήταν μια πτήση τεσσάρων ωρών για το Ντάλας στους τελικούς Περιφέρειας. Μετά μια τεράστια πτήση 6 ωρών και 15 λεπτών στη Βοστώνη. Ο λόγος για τον οποίο είπα τους Κινγκς είναι απλώς λόγω του ταξιδιού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σώμα σας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x