NBA

Το TMZ «λάδωσε» με 2,6 εκατ. δολάρια για να βρει το βίντεο με την μπουνιά του Γκριν στον Πουλ!

Μια… περιουσία κόστισε στο TMZ η εξασφάλιση του βίντεο με την επίθεση του Γκριν στον Πουλ, με το αμερικανικό δίκτυο να «λαδώνει» με 2,6 εκατ. δολάρια άνθρωπο του προσωπικού των Ουόριορς.

Λάδι και μάλιστα από τα… ακριβά! Τεράστιο ήταν το ποσό που χρειάστηκε να εκταμιεύσει το TMZ, προκειμένου να φτάσει στα χέρια του το βίντεο με την μπουνιά του Ντρέιμοντ Γκριν στον συμπαίκτη του, Τζόρνταν Πουλ, το οποίο εν συνεχεία έδωσε στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το «Ballsack Sports» στο twitter, το αμερικανικό δίκτυο προσέγγισε έναν εκ των ανθρώπων που χειρίζονται τα video στις προπονήσεις των Ουόριορς και… έσπασε τη σιωπή του (για την ακρίβεια, έγινε κάτοχος του «καυτού» στιγμιοτύπου) καταβάλλοντάς του το ποσό των 2, 6 εκατ. δολαρίων. Φυσικά, δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του ανθρώπου της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο που ενέδωσε στην εν λόγω εξαγορά.



Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι παρά την ύπαρξη του βίντεο (αλλά και του σάλου που προκάλεσε η διαρροή του), η αστυνομία του Σαν Φρανσκίσκο δεν πρόκειται να διεξάγει έρευνα για το συμβάν. Ως εκ τούτου, ο Γκριν δεν απειλείται με σύλληψη ή κάποια ποινή από την πλευρά της πολιτείας. Αντίθετα, δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία από την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x