NBA

Γουέστμπρουκ: «Δεν χρειάζεται να νιώθω ότι με θέλουν οι Λέικερς»

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κλείνει τα αυτιά του σε όσα λέγονται για τον ίδιο και δηλώνει αποφασισμένος να πάρει το αίμα του πίσω τη νέα σεζόν με τους Λέικερς.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ «ξέμεινε» στους Λέικερς αφού δεν προέκυψε ενδιαφερόμενος να… φορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο. Ο ίδιος, πάντως, είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δώσει απαντήσεις.

«Δεν χρειάζεται να νιώθω ότι με θέλουν. Πρέπει απλώς να κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχει σημασία αν είμαι επιθυμητός ή όχι. Αυτό που μετρά για μένα είναι να είμαι επαγγελματίας και να ξεσκίζομαι στη δουλειά για να είμαι ανταγωνιστικός. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσει αυτή η ομάδα. Για οτιδήποτε! Υπάρχει αισιοδοξία αυτή η ομάδα να γίνει σπουδαία, πιστεύω πως ο Λεμπρόν, ο Ντέιβις κι εγώ μπορούμε να είμαστε ασταμάτητοι», τόνισε ο «Ρας».

Όσο για το αν επηρέασε η σκληρή κριτική και οι αποδοκιμασίες από το ίδιο το κοινό των Λέικερς; «Εμένα δεν με πείραξαν. Όμως επηρέασαν τους ανθρώπους κοντά μου. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μου λείπει η αυτοπεποίθηση. Σίγουρα ήθελα να παίξω καλύτερα και θα έπρεπε να το κάνω, αλλά δεν αμφέβαλα ποτέ για τον εαυτό μου. Τα κακά παιχνίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν το πώς επηρέαζε όλο αυτό τους δικούς μου ανθρώπους, το να με αποδοκιμάζουν στο γήπεδο μπροστά στα παιδιά μου».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται την αποχώρηση από τη δράση λίγο πριν κλείσει τα 34. «Δεν πλησιάζω καν στο να αποσυρθώ. Είμαι ευγνώμων και ευλογημένος που παίζω μπάσκετ. Θα κάνω λάθη, θα κάνω και κακά παιχνίδια. Όμως τώρα νιώθω πιο καλά προετοιμασμένος για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x