NBA

Γουέστμπρουκ: «Ο Πάου Γκασόλ ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης πριν τον Κόμπε»

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αποκάλυψε πως ο Πάου Γκασόλ ήταν ο αγαπημένος του παίκτης πριν ακόμα και από τον Κόμπε Μπράιαντ, θαυμάζοντας τον Ισπανό για τον τρόπο που αγωνιζόταν.

Πριν λίγες ημέρες ο Πάου Γκασόλ έβαλε τέλος στην τεράστια καριέρα του, ανακοινώνοντας στα 41 του πως αποσύρεται από την ενεργό δράση έπειτα από 23 χρόνια πορείας σε Ισπανία και ΝΒΑ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο νέος σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, εκθείασε τον Ισπανό σέντερ, αποκαλύπτοντας πως όσο μεγάλωνε ο Πάου ήταν ο αγαπημένος του παίκτης πριν ακόμα και από τον αείμνηστο Κόμπερ Μπράιαντ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, του άρεσε ο τρόπος που έπαιζε παρά το μέγεθός του.

«Πολλοί λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό. Όσο μεγάλωνα, ο Πάου ήταν στην πραγματικότητα ο αγαπημένος μου παίκτης πριν τον Κόμπε. Πολύ απλά γιατί μου άρεσε όπως έπαιζε το παιχνίδι. Νιώθω ότι το έκανε με τον σωστό τρόπο. Έπαιξε σωστά. Μπορούσε να πασάρει, να σουτάρει και να σκοράρει. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιζε για το μέγεθός του. Δεν μπορώ να πω ότι διαμόρφωσα το παιχνίδι μου με βάση τον Γκασόλ, αλλά αλλά μου άρεσε ο τρόπος του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράσελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x