NBA

Ηγετικός Γουέστμπρουκ, πρότεινε να ξεκινάει από τον πάγκο ώστε να βοηθήσει τους Κλίπερς!

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν έχει πρόβλημα να «θυσιάσει» τη θέση του στο βασικό σχήμα των Κλίπερς έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει, προτείνοντας να ξεκινάει από τον πάγκο.

Σε μία ηγετική και απροσδόκητη πρωτοβουλία προχώρησε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ!

Ο γκαρντ των Κλίπερς βλέπει πως η ομάδα του δεν μπορεί να ανταποκριθεί με τον ίδιο και τους άλλους τρεις σταρ (Λέοναρντ, Χάρντεν, Τζορτζ) ταυτόχρονα στο παρκέ, επομένως αποφάσισε να «θυσιάσει» τη θέση του στο βασικό σχήμα, προτείνοντας να ξεκινάει ως αλλαγή ώστε να βοηθήσει!

Όπως μετέδωσε ο Κρις Χέινς του Bleacher Report, ο «Russ» μίλησε με το τεχνικό τιμ της ομάδας του LA και ανέφερε πως η απουσία του από το βασικό σχήμα θα βοηθήσει τη βελτίωση της «χημείας» του συνόλου, ενώ θα προσδώσει και ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στη second unit. Μάλιστα, ο Γουέστμπρουκ φέρεται να τόνισε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει να κερδίζει.

Θυμίζουμε πως οι Κλίπερς έχουν αυτή τη στιγμή ρεκόρ 3-7 και μετρούν 6 σερί ήττες, 5 από τις οποίες ήρθαν μετά το trade που έφερε τον Χάρντεν στο Λος Άντζελες. Η βασική πεντάδα με τους τέσσερις σούπερ σταρ δεν αποδίδει καθόλου, κάτι που οδήγησε τον Γουέστμπρουκ στο να «βάλει πλάτη» για την ομάδα. Στο ματς των Κλίπερς κόντρα στους Ρόκετς τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/11), αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός ο Τέρανς Μαν στη θέση του πρώην MVP.

-

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x