NBA

Γουίγκινς: «Αναγκάστηκα να κάνω το εμβόλιο, αλλιώς δεν θα έπαιζα»

Ο Άντριου Γουίγκινς μίλησε για την απόφασή του να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, παρότι αρχικά ήταν αρνητικός.

Με τα… πολλά, ο Άντριου Γουίγκινς αποφάσισε να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Ο φόργουορντ των Γουόριορς αρχικά αρνείτο να το κάνει επικαλούμενος θρησκευτικούς λόγους, αλλά υπό τον κίνδυνο να χάσει τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του (στο Σαν Φρανσίσκο απαγορεύεται η παρουσία σε κλειστούς χώρους για ανεμβολίαστους άνω των 12 ετών), εμβολιάστηκε.

«Οι επιλογές που είχα ήταν να κάνω το εμβόλιο ή να μην παίζω στο ΝΒΑ. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ελπίζω μακροπρόθεσμα να βγει και σε 10 χρόνια να είμαι υγιής. Ξέρω πολύ κόσμο που είχε παρενέργειες ή και τραυματισμούς από το εμβόλιο, δεν ξέρω τι θα πάθω σε 10 χρόνια. Θα μπορούσα να σας αναλύω τους λόγους που δεν ήθελα να εμβολιαστώ για μέρες, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να γίνει», τόνισε.

«Είχα κολλήσει κορωνοϊό και δεν ήταν τόσο σοβαρό. Τώρα με το εμβόλιο που έκανα είχα πόνους και ρίγη μετά το εμβόλιο αλλά μπορούσα να αγωνιστώ στο φιλικό. Νιώθω καλά που παίζω ξανά, αλλά το εμβόλιο δεν ήταν κάτι που έκανα ηθελημένα. Αναγκάστηκα να το κάνω. Είμαι 26 ετών, έχω δύο παιδιά και θέλω περισσότερα. Προσπαθώ να βγάλω όσα περισσότερα χρήματα μπορώ για την οικογένειά μου, οπότε πήρα το ρίσκο και ελπίζω να είμαι καλά», πρόσθεσε ο Καναδός άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x