NBA

Γουίζαρντς: Υπό έρευνα ο Μπράντλεϊ Μπιλ για διαμάχη με οπαδό των Μάτζικ

Η αστυνομία του Ορλάντο ερευνεί τον Μπράντλεϊ Μπιλ ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με οπαδό τον Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος τον κατηγόρησε για το χαμένο του στοίχημα.

Η απόδοση του εντός παρκέ δεν είναι το μόνο πρόβλημα του Μπράντλεϊ Μπιλ, αφού εκτός παρκέ έχει να αντιμετωπίσει θέματα με τον νόμο. Συγκεκριμένα, στον αγώνα ανάμεσα στους «μάγους» και τους Μάτζικ στις 21 Μαρτίου, ο 29χρονος γκαρντ είχε μια αψιμαχία με έναν οπαδό των Μάτζικ ο οποίος από ότι φαίνεται έχασε μεγάλο χρηματικό ποσό λόγω του Μπιλ και η αστυνομία του Ορλάντο έχει ξεκινήσει να έρευνα.

Το συμβάν αυτό ξεκίνησε όταν ο πρώην all-star πήγαινε προς τα αποδυτήρια, με τον φίλαθλο να του φωνάζει: «Με γ@@@σες, εξαιτίας σου έχασα 1.300 δολάρια μ@@@κα», με τον απόφοιτο του Φλόριντα να απαντάει λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, στα α@@δια μου για το στοίχημα σου. Δεν παίζω μπάσκετ για να σου βγάλω λεφτά».

Η διαμάχη κράτησε περίπου 50 δευτερόλεπτα και ύστερα από λίγο και άλλοι οπαδοί ξεκίνησαν να συνομιλούν με έντονο ύφος προς τον άσο της Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x