NBA

Η απονομή του τίτλου στους Χιτ-«Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος» (video)

Δείτε την απονομή του τίτλου της Ανατολής στην ομάδα του Μαϊάμι και τις δηλώσεις πίστης για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Χιτ κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Ανατολής, αλλά θέλουν τη… μεγάλη κούπα στους τελικούς απέναντι στους Λέικερς.

Ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Σπόελστρα, τόνισε: «Συγχαρητήρια στους Σέλτικς, ήταν μια φοβερή σειρά. Αυτό το γκρουπ παικτών είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την ευκαιρία στη ‘φούσκα’. Είναι δύσκολο να φτάσεις ως εδώ και θέλω να το χαρούν οι παίκτες μου, τουλάχιστον για μια νίκη και μετά θα δούμε τους τελικούς».

Από την πλευρά του, ο ηγέτης της ομάδας, Τζίμι Μπάτλερ, είπε: «Έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στον τίτλο. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο όλη τη σεζόν και δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμη τέσσερις νίκες να κάνουμε. Όλοι παίζουμε γι’ αυτό, για τον τίτλο. Σημαίνει τα πάντα. Αν μια ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, αυτή είμαστε εμείς».

Τέλος, ο σέντερ των Χιτ, Μπαμ Αντεμπάγιο, ανέφερε: «Δεν μπορούσα να απογοητεύσω την ομάδα όπως έκανα στο προηγούμενη μέρα και τα κατάφερα. Πλέον είμαστε στους τελικούς και θα προσπαθήσουμε για τον τίτλο. Είμαστε αουτσάιντερ όλη μας τη ζωή, όλοι σε αυτή την ομάδα. Δεν κάνουμε όμως πίσω απέναντι σε κανέναν και αυτό μου αρέσει σε αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x