NBA

Τα λεγόμενα του Κόμπι για την μεταγραφή Ντουράντ και τον Γουέστμπρουκ

Τη δική του άποψη εξέφρασε ο Κόμπι Μπράιαντ για τη μεταγραφή του Κέβιν Ντουράντ στους Ουόριορς που «αναστάτωσε» το ΝΒΑ, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για τον Γουέστμπρουκ.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες στην ιστορία του ΝΒΑ, άρα η γνώμη του μετράει σε όλα τα ζητήματα, πόσω μάλλον για την πολύκροτη μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ στους Ουόριορς, τονίζοντας ποια θα ήταν η αντίδραση του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόμπι: «Θα είχα σε μικρότερη εκτίμηση τον εαυτό μου αν κοιτούσα αυτή τη μεταγραφή και έλεγα "Αυτό είναι άδικο". Άμα είσαι αληθινός διεκδικητής του τίτλου, το βλέπεις αυτό και λες "ΟΚ, πάμε. Δε με νοιάζει πόσους παίκτες έχετε εδώ, εμείς θα σας νικήσουμε έτσι και αλλιώς". Χάρηκα πάντως για την απόφαση του Ντουράντ».

Ενώ για τον Γουέστμπρουκ συμπλήρωσε:«Όταν ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω όλους τους παίκτες να αγωνίζονται, ο παίκτης που έχει στο παιχνίδι του τα ίδια συναισθήματα, αυτός που παίζει σε μεγάλη αγωνιστική ένταση είναι ο Γουέστμπρουκ. Δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντι του και πόσες πιθανότητες έχει. Θα δώσει το 110% των δυνάμεών του».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x