NBA

Ιγκουοντάλα: «Ο Ρασίντ Γουάλας σήμερα θα ήταν καλύτερος από τον Γιάννη»

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα «έβαλε φωτιά» με τις δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως ο Ρασίντ Γουάλας αν έπαιζε στο σημερινό NBA, θα ήταν καλύτερος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε μία συγκλονιστική δήλωση προέβη ο εφετινός πρωταθλητής με τους Γουόριορς, Άντρε Ιγκουοντάλα. Βρισκόμενος ως καλεσμένος σε podcast, αναφέρθηκε σχετικά με το άπλετο ταλέντο του Ρασίντ Γουάλας, μπλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αμερικανός τόνισε πως ο άλλοτε αστέρας των Μπλέιζερς αν αγωνιζόταν σήμερα, θα ήταν σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους της Λίγκας, με το αδιαπραγμάτευτο ταλέντο που διέθετε.

«Ο Ρασίντ Γουάλας πιθανότατα θα μπορούσε να ήταν μέσα στους πέντε κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος για 10 χρόνια. Απλώς επέλεξε, 'Θα κάνω αυτά που θέλω' Σούταρε τρίποντο από τα 9 μέτρα. Όχι, σουτάρει βολές στα μισά του γηπέδου με αριστερό και δεξί χέρι. Αν έπαιζε στο σύγχρονο μπάσκετ σήμερα, αν έπαιζε στο δικό μας πρωτάθλημα σήμερα, θα ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους. Θα ήταν καλύτερος από τον Γιάννη, και τον αγαπώ τον Γιάννη», υπογράμμισε ο έμπειρος φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x