NBA

Ίρβινγκ: Οι αντιδράσεις στο επικό νικητήριο καλάθι του γκαρντ των Μάβερικς κόντρα στους Νάγκετς

Χαμός έχει ξεσπάσει στο Χ με το buzzer beater του Κάϊρι Ίρβινγκ από πάσα του Μάξι Κλίμπα, με τη φάση να έχει συμβεί με αντίστροφους ρόλους ακριβώς την ίδια μέρα πέρσι κόντρα στους Λέικερς

Με μοναδικό αριστερό σουτ ο Κάϊρι Ίρβινγκ χάρισε τη νίκη στους Μάβερικς απέναντι στους Νάγκετς και ανάγκασε το μπασκετικό κοινό και αστέρες του ΝΒΑ να υποκλιθούν στο ταλέντο του, με τον 31χρονο να αγωνίζεται χωρίς να έχει φάει ή πιει τίποτα λόγω Ραμαζανιού!



«Πήδηξα από τον καναπέ μου ουρλιάζοντας μετά το νικητήριο σουτ του Κάϊρι πίσω από τη γραμμή των ελεύθερων βολών για τους Μάβερικς πάνω από τους κυρίαρχους Champs Nuggets!! Είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, νικητήριο σουτ με αριστερό που έχω δει ποτέ», έγραψε ο Μάτζικ Τζόνσον, ενώ ο Ντέϊμιαν Λίλαρντ ήταν λίγο πιο… γλαφυρός λέγοντας ότι είναι «ο πιο επιδέξιος γα****ης που υπάρχει» και τον Λεμπρόν να συμφωνεί.





Ο Τρέϊ Γιάνγκ το πήγε και ένα βήμα παρακάτω αναλύοντας την φάση με ειδική μνεία στην προσποίηση πως θα πάρει το τρίποντο, προτού βρει το σημείο που θέλει. Τις εντυπώσεις έκλεψε και η φωτογραφία που ανέβασε ο συμπαίκτης του στο Ντάλας, Πι Τζέϊ Γουάσινγκτον επευφημώντας το γνωστό «bag» του Κάϊρι.




Κέβιν Γκαρνέτ, Μο Μπάμπα, Νικολά Μπατούμ και Τζέϊλεν Μπράνσον είναι μερικοί από τους υπόλοιπους που σχολίασαν το φοβερό αριστερό χουκ του Ίρβινγκ από την ασίστ του Μάξι Κλίμπα. Απίστευτο δε, είναι το γεγονός ότι ακριβώς την ίδια μέρα πέρσι, ο Αμερικανός είχε δώσει την ασίστ στον Γερμανό για το buzzer beater τρίποντο του απέναντι στους Λέικερς!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x