NBA

Ο Ίρβινγκ θέλει τον ΛεΜπρόν στους Μάβερικς!

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για το ενδεχόμενο ο «βασιλιάς» να ενταχθεί στους Ντάλας Μάβερικς!

Mία... θρυλική επανένωση αποζητά ο Καϊρί Ίρβινγκ!

Σύμφωνα με πλήθος αμερικάνικων δημοσιευμάτων, ο σπουδαίος γκαρντ μίλησε με τον παλιό του συμπαίκτη, ΛεΜπρόν Τζέιμς, επιθυμώντας να μάθει αν ο «βασιλιάς» θα ήθελε να πάει στους Ντάλας Μάβερικς!

Τη δεδομένη στιγμή, ο Ίρβινγκ έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Τέξας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως unrestricted free agent. Παρόλα αυτά, απ' ότι φαίνεται, είναι διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς, αν καταφέρει να προσελκύσει και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Ντάλας.

O «βασιλιάς», από την άλλη, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι το 2025. Αυτό σημαίνει πως μόνο με ανταλλαγή θα μπορούσε να πάει στους Μάβερικς. Παρόλα αυτά, αν ο ΛεΜπρόν επιθυμεί να μετακομίσει στο Τέξας και το ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας του LA, δύσκολα θα συναντήσει αρνητική στάση.

Ωστόσο, στην πράξη ένα τέτοιο ντιλ πολύ δύσκολα θα μπορούσε να γίνει, καθώς το νέο CBΑ (σύμβαση συλλογικής εργασίας) που θα υπογραφεί μέσα στο καλοκαίρι έχει σχεδιαστεί ώστε να εμποδίσει τις ομάδες να μπορούν να διαθέτουν τρεις παίκτες με super-max συμβόλαια στο σύνολό τους. Αυτό σημαίνει, ότι για να φτιαχτεί ένα big-3 με Ντόντσιτς, Ίρβινγκ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάποιος από τους πρώτους δύο θα έπρεπε να δεχθεί μία σημαντική μείωση αποδοχών, ώστε να χωρέσει το συμβόλαιο του «βασιλιά».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x