NBA

Καντέρ: Ανέβασε φωτογραφία που κάνει «κεφαλοκλείδωμα» στον Ερντογάν

Ο Ένες Καντέρ είναι από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον 29χρονο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς να εκφράζει για πολλοστή φορά την αντίθεσή του προς τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ένες Καντέρ είναι από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του πολιτικού συστήματος που έχει επιβάλλει στην Τουρκία.

Αρκετά συχνά ο 29χρονος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς κατηγορεί ευθέως τις πολιτικές πρακτικές του Τούρκου προέδρου, κατηγορώντας τον ανοικτά για μη τήρηση της δημοκρατίας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει αποκαλέσει δικτάτορα και «ψυχοπαθή».

Ο ίδιος προσπαθεί εδώ και χρόνια να ευαισθητοποιήσει τόσο τους ίδιους τους πολίτες της χώρας όσο και την κοινή γνώμη για τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία. Μάλιστα, το θέμα αυτό τον έχει επηρεάσει και στην προσωπική του ζωή, καθώς δεν μπορεί να γυρίσει στην χώρα αφού φοβάται πως θα συλληφθεί, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει επικοινωνία με τους γονείς του και τους συγγενής.

Με σημερινή του ανάρτηση στο instagram... καυτηρίασε ξανά το ζήτημα αυτό, ανεβάζοντας μια επεξεργασμένη φωτογραφία με τον ίδιο να κάνει «κεφαλοκλείδωμα» στον Τούρκο πρόεδρο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Άλλη μία μέρα, άλλη μία ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x