NBA

Καντέρ για τις δηλώσεις ΛεΜπρόν για τον εμβολιασμό: «Απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο...»

Σκληρή κριτική προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού άσκησε ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ένες Καντέρ.

Ένα από τα πιο... καυτά θέματα στον χώρο του ΝΒΑ είναι εκείνο του εμβολιασμού, με αρκετούς παίκτες και μάλιστα πρώτης γραμμής όπως ο Κάιρι Ίρβινγκ και ο Μπράντλεϊ Μπιλ να μην έχουν ακόμα εμβολιαστεί κατά του κωρονοϊού.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε πως μετά από έρευνα αποφάσισε να το κάνει για το καλό των γύρω του και τις οικογένειάς του, τονίζοντας πάντως πως δεν είναι «δουλειά» του να ενθαρρύνει τον κόσμο.

Δηλώσεις που όπως φαίνεται... ξένισαν πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και τον σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ένες Καντέρ. Ο 29χρονος Τούρκος άσκησε σκληρή κριτική στον «Βασιλιά» για το γεγονός πως ενώ έχει τέτοια απήχηση δεν κάνει το... βήμα μπροστά για να σωθούν ζωές.

«Όταν το άκουσα απογοητεύτηκα πολύ, είναι γελοίο... Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από τα πρόσωπα της λίγκας που θα πρέπει να βγει μπροστά και να πει: “Ακούστε, έκανα το εμβόλιο και ενθαρρύνω τους πάντες, τον κόσμο, τους φίλους του μπάσκετ και όλων των αθλημάτων να κάνουν το εμβόλιο ώστε να σώσουμε ζωές”.

Όταν άκουσα τις δηλώσεις του απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ελπίζω να ενημερωθεί για το θέμα αυτό και να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x