NBA

«Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ με προσέγγισαν για τον Καμπάτσο»

Προτεραιότητα του Φακούντο Καμπάτσο είναι να μείνει στο ΝΒΑ, σύμφωνα και με τον μάνατζέρ του, ο οποίος αποκάλυψε ότι του έχουν χτυπήσει την… πόρτα Ρεάλ, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ.

Αρκετή υπομονή χρειάζεται η περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο, σύμφωνα με τον Κλαούντιο Βιγιανουέβα.

Όπως ανέφερε ο μάνατζερ του Αργεντινού γκαρντ, ο παίκτης έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ και είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το φετινό καλοκαίρι τον προσέγγισαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από ‘κει και πέρα, ο Βιγιανουέβα εκπροσωπεί και τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος σύμφωνα με εκείνος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους των Μπακς.

«Ο Λούκα Βιλντόσα έχει μη εγγυημένο συμβόλαιο. Προπονείται καλά με τους Μπακς και έχει πιθανότητες να παραμείνει εκεί. Ο Λούκα ήταν άτυχος, καθώς είχε την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του στο Λας Βέγκας. Έπαιξε στα δύο πρώτα παιχνίδια και στο τρίτο τραυματίστηκε», δήλωσε αρχικά στο «UCU Radio» ο Κλαούντιο Βιγιανουέβα και πρόσθεσε:

«Όλοι είναι ευχαριστημένοι με τον Λούκα στους Μπακς, ακόμη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αυτή είναι η περίπτωση του Λούκα Βιλντόσα. Εκείνη του Φακούντο Καμπάτσο είναι πιο απλή. Ο Φακούντο θέλει να περιμένει το ΝΒΑ και η περίπτωσή του άργησε λόγω των θεμάτων με Ντουράντ, Ίρβινγκ και Μίτσελ. Όταν ήρθαν σημαντικές ευρωπαϊκές και μου μίλησαν εκείνον όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τους είπα να έχουν υπομονή και να περιμένουν. Κάθε μπορεί να γίνει το οτιδήποτε, αλλά όλα μπορούν να γίνουν εάν περιμένουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x