NBA

Κάρι: «Να τελειώσουμε τις καριέρες μας με τον Γκριν και τον Τόμπσον στους Γουόριορς»

Για την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του με τους Ντρέιμοντ Γκριν και Κλέι Τόμπσον στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μίλησε ο Στεφ Κάρι.

Οι Στεφ Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν και Κλέι Τόμπσον έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα ΝΒΑ, ως μία από τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας.

Ωστόσο, τα χρόνια περνάνε και η γενιά των επιτυχιών των «πολεμιστών» οδεύει προς το τέλος της καριέρας της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN, ο Κάρι, ανέφερε πως όνειρό του είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Γουόριορς με τους Τόμπσον και Γκριν.

«Ήταν πάντα ένα κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να το τελειώσουμε με το σωστό τρόπο. Πρέπει να προστατεύσουμε την ταυτότητα μας, όσο καλύτερα μπορούμε. Θέλουμε να τελειώσουμε ως Γουόριορς, αλλά να συναγωνιζόμαστε και στο υψηλότερο επίπεδο. Νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και τα δύο. Φέτος είχαμε την απουσία του Ντρέι, το νέο ρόλο του Κλέι, αρκετά καινούργια πρόσωπα στο ρόστερ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 35χρονος δύο φορές MVP του ΝΒΑ (2015, 2016).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x