NBA

Κάρι: «Θα το σκεφτόμουν να παίξω στη Σάρλοτ όπως ο πατέρας μου»

Ο Στέφεν Κάρι αναφέρθηκε με θετικό τρόπο στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στους Σάρλοτ Χόρνετς, την ομάδα δηλαδή όπου διέπρεψε ο πατέρας του, Ντελ Κάρι.

Λίγοι παίκτες είναι τόσο ταυτισμένοι με μία ομάδα, όσο ο Στέφεν Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ έχει οδηγήσει την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο σε τέσσερα πρωταθλήματα, σπάζοντας στο μεταξύ πολλά ρεκόρ, που τον καθιστούν έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία της αμερικάνικης λίγκας.

Ο πατέρας του και μεγάλος σουτέρ, Ντελ Κάρι, αγωνιζόταν στο παρελθόν στους Χόρνετς, και ο Στεφ στάθηκε στην πιθανότητα να παίξει κάποια στιγμή για την ομάδα της Σάρλοτ. «Αγαπώ το ταξίδι με τους Γουόριορς και δεν έχει υπάρξει αληθινό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Αλλά η περιέργεια με το τι θα γινόταν αν έπαιζα για την πόλη μου. Πως θα ήταν να ζω στη Σάρλοτ; Το σκέφτομαι σίγουρα», απάντησε ο σπουδαίος σουτέρ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα... ενδεχόμενα.

«Αν μπορούσα να παίξω για τους Γουόριορς σε όλη την καριέρα μου και να είμαι ένας από τους τύπους που έχουν επιτυχίες ατομικά και ομαδικά και να γίνω one-team player; Είναι μια σκέψη και αυτή. Αλλά όπως είπα υπάρχει η περιέργεια του πως θα ήταν να φοράω το Ν0.30 στη Σάρλοτ όπως ο πατέρας μου», είπε ολοκληρώνοντας ο 34χρονος γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x