NBA

Φοβερή αποκάλυψη από τον Καρμέλο Άντονι: «Παραλίγο να πάω στους Λέικερς το 2011, χάλασαν το deal oι Νάγκετς»

Ο Καρμέλο Άντονι αποκάλυψε πως βρισκόταν πολύ κοντά στους Λέικερς το 2011, ωστόσο οι Νάγκετς έκαναν πίσω και τον έστειλαν στους Νιου Γιορκ Νικς.

Σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο Καρμέλο Άντονι συζητώντας με τον Ντουέιν Γουέιντ στο podcast του τελευταίου.

Συγκεκριμένα, ο «Μέλο» αναφέρθηκε σε μία μέχρι πρότινος άγνωστη πληροφορία, που αφορά τη σεζόν 2010-11, στα μέσα της οποίας πήγε στους Νικς μέσω ανταλλαγής με τους Νάγκετς. Όπως τόνισε, το franchise του Ντένβερ είχε συμφωνήσει αρχικά να τον στείλει στους Λέικερς του Κόμπι Μπράιαντ μαζί με τον Νενέ, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα τους Λαμάρ Όντομ και Άντριου Μπάινουμ!

Μάλιστα, ο Καρμέλο παραδέχθηκε πως μέχρι τότε δεν είχε καν σκεφτεί την προοπτική της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, όταν οι Νάγκετς πήραν την απόφαση να «μπλοκάρουν» το deal με τους Λέικερς, καθώς δεν ήθελαν να στείλουν τον κορυφαίο παίκτη τους σε έναν άμεσο ανταγωνιστή στη Δύση, ο «Μέλο» ζήτησε να πάει στους ανερχόμενους Νικς, καθώς ήθελε να ζήσει τη... χλιδή του «Big Apple».

Προφανώς, προκαλεί δέος μόνο η σκέψη πως ο Καρμέλο Άντονι θα μπορούσε να είχε πάρει μία θέση δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ, συνθέτοντας ένα δίδυμο μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών. Ειδικά αν σκεφτούμε πως οι Νικς δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα παραπάνω με τον «Μέλο», ενώ ο αείμνηστος Κόμπι επίσης δεν κατόρθωσε να πάρει άλλο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Καρμέλο έπαιξε τελικά στους Λέικερς πολύ αργότερα, τη σεζόν 2021-22, η οποία ήταν και η τελευταία της καριέρας του, χωρίς να εντυπωσιάσει καθώς ταλαιπωρήθηκε από πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x