NBA

Κάζινς: «Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση στο γιατί δεν βρίσκομαι στο ΝΒΑ»

Για το ότι δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, μίλησε ο 32χρονος ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Άλλοτε ένας από τους πιο καλούς center στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δεν έχει καταφέρει να βρει κάποιο συμβόλαιο στη φετινή σεζόν του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.

Ο 4 φορές All Star 32χρονος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι κανείς δεν του έχει δώσει μια ειλικρινή απάντηση στο γιατί καμία ομάδα του ΝΒΑ
δεν τον έχει εμπιστευθεί, τονίζοντας ότι ο ίδιος πάντα εστιάζει στο πώς μπορεί να βελτιωθεί.

«Ποτέ δεν έχω πάρει μια ειλικρινή απάντηση στο γιατί δεν βρίσκομαι στο ΝΒΑ και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μου. Είμαι ο τύπος ανθρώπου που όταν βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, κοιτάζει πρώτα το τι φταίει με τον εαυτό του. Κοιτάζω τι μπορώ να κάνω εγώ καλύτερα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος. Έχω κάνει πολλές φορές αυτή την ερώτηση σε πρώην ομάδες μου και πάντα παίρνω ανεπαρκείς απαντήσεις. Κανείς δεν μου δίνει την ωμή αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κάζινς φόρεσε τις φανέλες των Μιλγουόκι Μπακς και Ντένβερ Νάγκετς κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, μετρώντας 9 πόντους και 5.6 ριμπάουντ ανά μέσο όρο σε καθένα από τα 48 παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ πριν από μερικούς μήνες προπονήθηκε με τους Λέικερς, αλλά τελικά η ομάδα του Λος Άντζελες αποφάσισε να μην τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x