NBA

Κέβιν ΜακXέιλ για τους Σέλτικς: «Η ομάδα τους είναι πιο δυνατή από κάθε προπονητή»

Ο θρύλος των Σέλτικς, Κέβιν ΜακΧέιλ δεν πίστευε πως η ομάδα της Βοστώνης θα ήταν τόσο ανταγωνιστική μετά την αποχώρηση του Ίμε Ουντόκα.

Η πρόβλεψη του αποδείχθηκε λανθασμένη. Αφού ο Κέβιν ΜακΧέιλ θεωρούσε πως οι Σέλτικς δεν θα ήταν τόσο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι ψυχολογικά μετά την τιμωρία που δέχθηκε ο προπονητής τους, Ίμε Ουντόκα.

«Η αντίδραση μου ήταν η ίδια με τον υπόλοιπο κόσμο, είχα μείνει με το στόμα ανοικτό. Πήγαν στους τελικούς πέρσι, ξεκίνησε το training camp και έχασαν τον προπονητή τους. Μόλις έμαθα τα νέα για τον Ίμε, θεώρησα πως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν το ίδιο με πέρσι. Όμως, η ομάδα τους είναι πιο δυνατή από κάθε προπονητή. Πολλά μπράβο στους παίκτες, αλλά κυρίως στον Τζο Μάτζουλα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει», δήλωσε ο πρώην φόργουορντ των «Κελτών».

Οι Σέλτικς αυτή την στιγμή κατέχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (17-4), την καλύτερη επίθεση και την μεγαλύτερη διαφορά πόντων μεταξύ άλλων. Οπότε, η πρόβλεψη του ΜακΧέιλ αρχικά μπορεί να ήταν λάθος, αλλά σίγουρα είχε δίκιο όταν σχολίασε πως αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή.



Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x