NBA

Κιντ: «Ο Ντόντσιτς είναι Πικάσο, αλλά να εμπιστευτεί τους συμπαίκτες του»

Ο νέος προπονητής των Μάβερικς, Τζέισον Κιντ, αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς, αλλά υπενθύμισε πως έχει και... συμπαίκτες.

Ο Τζέισον Κιντ γνωρίζει πως έχει μια ιδιοφυΐα στα χέρια του, αλλά φρόντισε να στείλει το μήνυμα πως μόνος του κανείς δεν μπορεί να πετύχει. Ο νέος προπονητής των Μάβερικς παρομοίασε τον Λούκα Ντόντσιτς με τον σπουδαίο ζωγράφο Πάμπλο Πικάσο, αλλά τον κάλεσε να εμπιστευτεί όλους τους συμπαίκτες του.

«Ο Ντόντσιτς είναι ένας Πικάσο. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν κάποιος είχε πει στον Πικάσο πως πρέπει να χρησιμοποιεί όλες του τις μπογιές. Θα πρέπει απλά να του θυμίσω ότι μπορεί να εμπιστευτεί και να βασιστεί στους συμπαίκτες του. Οι συμπαίκτες του θα βρίσκονται εκεί για να τον βοηθήσουν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον νεαρό Πικάσο, του οποίου οι “ζωγραφιές” ήταν εκπληκτικές ως τώρα και θα γίνονται καλύτερες στο μέλλον», τόνισε ο θρυλικός πλέι μέικερ.

Ο Σλοβένος γκαρντ, που υπέγραψε πενταετή επέκταση για 207 εκατ. δολάρια, συμφώνησε με τον προπονητή του. «Νομίζω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω, εντός κι εκτός παρκέ. Προφανώς ένα από αυτά τα πράγματα είναι να εμπιστευτώ τους συμπαίκτες μου. Νομίζω πως ο κόουτς έχει δίκιο», παραδέχτηκε η ηγέτης του Ντάλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x