NBA

Τραυματίστηκε ο ΝτιΆρον Φοξ, ανησυχία στους Κινγκς

Ο ΝτιΆρον Φοξ τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς των Σακραμέντο Κινγκς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς και βγήκε κουτσαίνοντας από το παρκέ, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.

Ανησυχία στους Κινγκς!

Η ομάδα του Σακραμέντο μπορεί να νίκησε τους Φοίνιξ Σανς και να συνέχισε την εκπληκτική της πορεία, ωστόσο είδε τον ΝτιΆρον Φοξ να αποχωρεί από το παρκέ κουτσαίοντας κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου!

Όπως προκύπτει, ο Αμερικανός γκαρντ που διανύει εξαιρετική σεζόν αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, γι' αυτό και βγήκε από τον αγώνα. Ο προπονητής των Κινγκς Μάικ Μπράουν απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον τραυματισμό του παίκτη του, τονίζοντας πως «Μέχρι να λάβω μια επίσημη αναφορά, υπάρχει πάντα μια ανησυχία σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και μετά θα δούμε από εκεί και πέρα».

Ο 25χρονος γκαρντ μετράει κατά μέσο όρο 25,3 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ σε 66 αγώνες αυτή τη σεζόν και είναι κομβικός στο τρίτο καλύτερο συνολικό ρεκόρ του Σακραμέντο (44-29) στη Δυτική Περιφέρεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x