NBA

Κοντά σε προπονητή οι Χοκς

Ο πάγκος των Χοκς έχει μείνει ορφανός εδώ και δύο εβδομάδες, μετά δηλαδή από το τέλος της συνεργασίας με τον Μπουντενχόλζερ.

Η αποτυχημένη σεζόν των Ατλάντα Χοκς απέφερε και το διαζύγιο με τον τεχνικό της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος εργαζόταν εκεί από το 2013. Ο 48χρονος ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς το 2015, αλλά η αποψίλωση του ρόστερ της ομάδας πλήγωσε τα «γεράκια» που ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο στην τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας πανηγυρίζοντας 24 μόλις νίκες (24-58).

Από ‘κει και πέρα, συνεχίζεται από τους ιθύνοντές της η αναζήτηση του εκλεκτού για να τους καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν, με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Atlanta Journal Constitution, Μάικλ Κάνινγκχαμ, να σημειώνει πως οι άνθρωποι των Χοκς βρίσκονται ανάμεσα σε 4 επιλογές.

Έτσι λοιπόν οι 4 υποψήφιοι για τον πάγκο των «γερακιών» είναι ο assistant των Σίξερς, Λόιντ Πιρς, ο βοηθός των Μπλέιζερς, Νέιτ Τίμπετς, ο βοηθός των Χόρνετς, Στίβεν Σίλας και ο assistant των Σέλτικς, Τζέι Λαρανάγκα. Η απόφαση για τον εκλεκτό των Χοκς θα ληφθεί τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x