NBA

Ξέσπασε κατά των Χόρνετς ο ΛαΒάρ Μπολ για τη στάση τους απέναντι στον ΛιΆντζελο!

Ο ΛαΒάρ Μπολ... ξαναχτύπησε, βάλλοντας αυτή τη φορά κατά των Σάρλοτ Χόρνετς για το γεγονός πως έχουν στείλει τον ΛιΆντζελο Μπολ στη θυγατρική ομάδα και στο G-League.

Ο ΛαΒάρ Μπολ... ξεσπάθωσε για ακόμα μία φορά με αφορμή των μέλλον των παιδιών του!

Μπορεί οι Λόνζο και ΛαΜέλο να αγωνίζονται στους Σικάγο Μπουλς και Σάρλοτ Χόρνετς αντίστοιχα και να έχουν βρει τον δρόμο τους πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως ο τρίτος αδελφός, ΛιΆντζελο, δυσκολεύεται να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος γκαρντ υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβρη στους Χόρνετς, οι οποίοι με τη σειρά τους τον έστειλαν στη θυγατρική ομάδα και στη G-League ώστε να πάρει παιχνίδια και να βρει ρυθμό.

Μια εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στον 54χρονο πρώην αθλητή του NFL, ο οποίος δήλωσε πως οι «σφήκες» έχουν στα χέρια τους έναν... super star και δεν τον εκμεταλλεύονται!

«Δεν έχουν καταλάβει τί παίκτη πήραν. Πρέπει να αφήσουν το αγόρι μου να προχωρήσει και να παίξει», είπε αρχικά ο ΛαΒάρ Μπολ για να προσθέσει στη συνέχεια πως: «Τους έριξα έναν super star στη G-League και δεν ξέρουν τί να κάνουν μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x