NBA

ΛαΒίν: «Ήμασταν τόσο κακοί που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τη συμμετοχή στο Ορλάντο»

Στεναχωρημένος που οι Μπουλς δεν θα παίξουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Ζακ ΛαΒίν, αλλά από την άλλη έδειξε κατανόηση για την απόφαση του ΝΒΑ.

Με βάση τη φετινή τους εικόνα οι Μπουλς δεν άξιζαν τη συμμετοχή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος, στο Ορλάντο, σύμφωνα με τον Ζακ Λαβίν.

Από ‘κει και πέρα, ο ηγέτης των «ταύρων» ανέφερε πως κατανοεί την απόφαση του ΝΒΑ, ενώ από την άλλη δήλωσε ενθουσιασμένος με τις αλλαγές στο διοικητικό προσωπικό και την πρόσληψη των Αρτούρας Καρνισόβας και Μαρκ Έβερσλι.

«Ήμασταν τόσο κακοί που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τη συμμετοχή στο Ορλάντο. Είναι ενοχλητικό που δεν θα πάμε, αλλά κατανοώ την απόφαση του ΝΒΑ, με βάση τις συνθήκες», δήλωσε αρχικά ο Ζακ ΛαΒίν στην τηλεδιάσκεψη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στο διοικητικό προσωπικό των Μπουλς:

«Είμαι ενθουσιασμένος με τις αλλαγές που έγιναν και ήμουν σε συνεχή επαφή με τον Αρτούρας Καρνισόβας. Αναλύσαμε πολλές το φορές τους λόγους για το τί δεν δούλεψε. Όταν αλλάζεις κάτι, βάζεις τον εαυτό σου σε μία διαδικασία να γίνεις καλύτερος. Η ομάδα επικεντρώνεται να γίνει καλύτερη και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το αν προπονητής Τζιμ Μπόιλεν αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στους «ταύρους»: «Δεν είμαι εγώ που θα κρίνω κάποιον. Ξέρω, πάντως, πως από την πλευρά του έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Όμως, τις αποφάσεις τις αφήνω για τη διοίκηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x