Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Ράπτορς κατάφεραν να «κλέψουν» το εισιτήριο, για τους τελικούς της Ανατολής, από τους Χιτ, με τη πολύτιμη βοήθεια του Κάιλ Λάουρι, ο οποίος πέτυχε 35 πόντους σε 41 λεπτά συμμετοχής.
Σε συνέντευξη του στο ESPN μετά το παιχνίδι ο Λάουρι, ήταν εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας και φάνηκε έτοιμος για την επερχόμενη σειρά με τους Καβαλίερς, οπού εκεί θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο παίκτη του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς, εκτός του Κάρι. Με τη δήλωση αυτή ο 30χρονος, πόιντ γκαρντ, διαχώρησε το επίπεδο του Κάρι με αυτό του Τζέιμς.
«Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος – εκτός από τον Στεφ. Ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι ένας σκληρός παίκτης, όπως και ο Κέβιν Λοβ. Αλλά εμείς θα πάμε εκεί θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θα δούμε τι θα γίνει».
Επιμέλεια: Βίλλυ Κεφαλά
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






