NBA

Οι Λέικερς διέλυσαν με 125-85 τους Γκρίζλις και πέρασαν στα ημιτελικά της Δύσης

Με εξωπραγματική εμφάνιση και διαφορά 40 πόντων, οι Λέικερς έκλεισαν θέση στα ημιτελικά της Δύσης στο NBA και περιμένουν να μάθουν αν θα αντιμετωπίσουν τους Γουόριορς ή τους Κινγκς.

Με πρωταγωνιστές του Άντονι Ντέιβις και Ντ' Άντζελο Ράσελ, οι Λέικερς επικράτησαν 125-85 των Γκρίζλις μέσα στο Λος Άντζελες και προκρίθηκαν με 4-1 στα ημιτελικά της Δύσης.

Εκεί οι «λιμνάνθρωποι» θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Κινγκς-Γουόριορς, με το Σακραμέντο νωρίτερα να ισοφαρίζει σε 3-3 και πλέον η συγκεκριμένη σειρά μεταφέρεται στην έδρα του.

Ο Ντέιβις έκανε double-double με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ είχε απίστευτη αμυντική εμφάνιση με 5 μπλοκ σε σουτ αντιπάλων. Ο Ράσελ, από τη μεριά του, έκανε career playoff-high με 31 πόντους. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους.

Στον αντίποδα, ο Τζα Μοράντ είχε 10 πόντους με 3 στα 16 σουτ για τους Γκρίζλις, εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό στον δεξί καρπό που δεν του επέτρεψε να είναι ο εαυτός του. Και οι υπόλοι από το Μέμφις, όμως, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, αφού ο Ντέσμοντ Μπέιν είχε 15 πόντους (5/16 σουτ) και ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ τελείωσε με 14 πόντους (3/12 σούτ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x