NBA

Δίδυμο-τρόμος: Η πρώτη προπόνηση των Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν στους Λέικερς!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/02), ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, στο πλευρό του «Βασιλιά», ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Η νέα... εποχή στους Λέικερς είναι πλέον γεγονός!

Μετά το μεγαλύτερο trade των τελευταίων ετών στο ΝΒΑ, ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε «λιμνάνθρωπος» και τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/02) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον οργανισμό του Λος Άντζελες!

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, συνθέτοντας πλέον ένα από τα κορυφαία - αν όχι το κορυφαίο - δίδυμο στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη!

Μάλιστα, ο 25χρονος γκαρντ πραγματοποίησε και την καθιερωμένη φωτογράφιση του ΝΒΑ με τα κίτρινα και μωβ των Λέικερς, δείχνοντας εμφανώς χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x